Over ons

Interieur WeunwaegneDe Weunwaegne is een café gekenmerkt door z’n uniek interieur. We hebben onze naam niet gestolen: zowel het interieur als exterieur van De Weunwaegne weerspiegelen de pracht van een echte woonwagen, het rustieke vervoersmiddel dat vroeger werd getrokken door paarden.

Het unieke houtwerk typeert deze prachtige wagens. Vroeger trokken grote groepen zigeuners met woonwagens van land tot land. Het idee om een woonwagen zo realistisch mogelijk na te bouwen en er dan een gezellige ontmoetingsplaats van te maken leek wel een droom. Maar met veel passie en doorzetting werd deze droom verwezenlijkt.

De Weunwaegne is niet enkel een café, je kan er ook terecht voor een heerlijke snack. Zin in een smakelijke boterham, een verukkelijk bord spaghetti of een frisse Dame Blanche? We hebben voor jou een divers aanbod van lekkere maaltijden.

We hechten een groot belang aan het welzijn van de kinderen. In het speeltuintje kunnen de kleinsten zich amuseren met verscheidene speeltuigen. Ons tuinterras is mooi afgesloten om de veiligheid van uw kinderen te garanderen. Natuurlijk is ook binnen een leuk speelhoekje voorzien.

Comments are closed.